Aero 3 Aviation - Authorized Robinson Service and Overhaul Center Helicopter Sale Robinson R44 Maintenance Aviation Photo Gallery Aircraft Maintenance Aero 3 Aviation - Contact us web dizajn:sms consulting

Aero3 Aviation

Aero3 Aviation LLC je porodična kompanija međunarodnog karaktera. Naša kompanija je specijalizovana za servis, održavanje, kontrolu i popravku R44 helikoptera u novom servisnom centru “Robinson” otvorenom u srcu Srbije, gradu Valjevu. Pružamo idealne servisne usluge kako na teritoriji Srbije, tako i u regionu. Servisni centar “Robinson” bogato je snabdeven delovima i alatima. Takođe, pružamo izvanredno održavanje i popravke na sledećim modelima: Cesna aircraft series 100, Beech aircraft Robinson Relicopters R22, R44 i R66, Gazela SA 341/342 i Schweizer 300cb. Celokupno iskustvo u održavanju i popravkama navedenih modela je stečeno u fabrikama i ponosni smo što možemo da pokažemo visok nivo profesionalnosti, posvećenosti, kao i brigu o detaljima. Smatramo našom obavezom da klijentu ponudimo najbolje moguće rešenje i uslugu.

Naše osoblje se sastoji od tri mehaničara i jednog nadzornika sa radnim iskustvom između 14 i 30 godina na različitim tipovima letelica. Naše usluge takođe nudimo i na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država kao i širom sveta.